Kako doći u Morinj?

Avionom

Apartmani pored mora - Apartmani Morinj, Boka Kotorska
Apartmani pored mora – Apartmani Morinj, Boka Kotorska

Ukoliko želite da dođete avionom, najbliži aerodrom je u Tivtu (12km). Tivatski aerodrom je automobilom na pola sata od Morinja, ukoliko se vozite preko trajekta, ili na 40 min ukoliko odaberete put preko zaliva.

Od Tivta do naših apartmana možete stići organizovanim prevozom sa aerodroma, taksijem ili vas možemo sačekati na samom aerodromu.

Nešto dalje se nalaze aerodromi Golubovci (Podgorica, 80km) i Ćilipi (Dubrovnik, 70km), ali oba u zavisnosti od mjesta iz kojeg dolazite ili države možete koristiti da biste stigli u Morinj.

Vlastiti prevoz

Automobilom do Morinja se stiže sa više strana. Na raspolaganju su jadranska magistrala koja obalom iz Kotora ili Herceg Novog vodi do Morinja.

Novi magistralni put Lipci-Žabljak povezuje sjever Crne Gore i primorje. Na mjestu gdje se spajaju dvije magistrale, nova i jadranska, kada stignete do mora, stigli ste i do naših apartmana

Birate autobus

Najbliže veće autobuske stanice, krajnje destinacije autobusa, su u Kotoru i Herceg Novom.

Najpraktičnije je odabrati autobus koji ide preko zaliva i tako stižete tačno u Morinj. Trajekt je takođe blizu. Autobusi koji biraju da skrate svoju maršutu, ukoliko želite i vi skratiti put, onda birate Kamenare kao izlaznu stanicu.

Iz Kotora i Herceg Novog do Morinja voze lokalni autobusi i taksiji.

Želimo vam udobno putovanje!

Apartmani pored mora

Ljetovanje u Morinju, Boka Kotorska

Morinj Morinj Morinj Morinj